Om Northpaw

Här få du träna i en inspirerande miljö som erbjuder gruppträning i MMA, boxning, thaiboxning, brottning och BJJ. Du väljer din nivå. Allting ingår. Här hittar du träning på riktigt. Träning som ger dig verklig styrka och hälsa, inte bara något som passar på stranden. Hos oss leder vi med respekt och kämparglöd.
En av grundpelarna är allas lika värde, och vi välkomnar alla som letar efter en rolig och utmanande träningsform. Du får motion och samtidigt lär du dig de mest effektiva formerna av självförsvar. Är dina mål högre än så? Vi finns även för dig som vill lyckas på riktigt inom kampsport. Tillsammans ska vi bevisa att det är möjligt även i Luleå och Norrbotten.
Dessutom erbjuder vi ett riktigt kampsportsgym. Oavsett om du är sex år gammal, pensionär, glad motionär eller vill satsa på elitnivå är du varmt välkommen in i gemenskapen hos Northpaw.

Våra lokaler

Northpaw har ett 250 kvadratmeter stort gym speciellt utrustat för funktionell styrka som passar bäst till kampsport. Du kan lösa ett kampsportskort eller endast gymkort.
Välkommen in!