Om Northpaw

Träning

Här får du träna i en inspirerande miljö som erbjuder gruppträning i MMA, boxning, thaiboxning, brottning och BJJ. Du väljer din nivå. Allting ingår. Här hittar du träning på riktigt - träning som ger dig verklig styrka och hälsa, inte bara något som passar på stranden. Hos oss leder vi med respekt och kämparglöd.

Dessutom erbjuder vi ett riktigt kampsportsgym utrustat för funktionell träning.

Värderingar

En av våra grundpelare är allas lika värde och vi välkomnar alla som letar efter en rolig och utmanande träningsform. Du får motion och samtidigt lär du dig de mest effektiva formerna av självförsvar.

Oavsett om du är sex år gammal, pensionär, glad motionär eller will satsa på elitnivå är du varmt välkommen in i gemenskapen hos Northpaw.

Ungdomar

Hos Northpaw finns möjlighet för barn och ungdomar att träna grundläggande kampsport i en trygg miljö. Vi leder ungdomsgrupper i åldrarna 9-14 år inom BJJ och MMA, samt mer öppna pass för barn i 5-8 års åldrar.

På våra träningar får deltagarna inte bara öva kampsport under säkra förhållanden, vi lägger även stort värde på kamratskap och ömsesidig respekt oavsett åldersgrupp.

Lokaler

Northpaw har ett 250 kvadratmeter stort gym speciellt utrustat för funktionell styrka som passar bäst till kampsport. Du kan lösa ett kampsportskort eller endast gymkort.

Välkommen in!